Voldaan de dag afsluiten

Het is een fijn gevoel: je moe en voldaan voelen na een dag hard werken. Volgens ons heeft iedereen recht op dat gevoel. Daarom hebben wij dagelijks activiteiten voor iedereen. Groenwerkzaamheden in de groentekassen, het timmeren van nieuwe projecten of een rol in de keuken of bediening; in iedere activiteit voel je dat je ertoe doet. We denken niet vanuit de beperking van een deelnemer, maar zijn altijd gericht op wat er wél kan. Naast werkplezier helpen we leren in de praktijk, en bieden we doorgroeimogelijkheden naar één van onze werkbedrijven.

Instappen kan op ieder moment, op ieder niveau. Bij de intake spreken we samen de wensen van de deelnemer door, en kijken we naar waar de deelnemer nu staat. Wat is ervoor nodig om de gewenste situatie te bereiken? Daarmee stellen we doelen, richten we een maatwerk traject in en begeleiden we de deelnemer naar wat hij of zij wil bereiken.

Van ambulante begeleiding, participatie en dagbesteding naar betaalde baan

Stichting de Lage KampBedrijf

“Wij zijn zeer tevreden. Er wordt vakkundig schoongemaakt, de omgang is prettig en het team denkt graag mee in oplossingen. De toegankelijke benadering en flexibele houding worden zeer gewaardeerd.”

Marja MartinAnnen

Onze vloeren zijn door de klussers van Sociaal Klussen gelegd. Aardige jongens die vakkundig werk afleveren voor een prima prijs!

Team Middenweg 12, Stichting VanboeijenBedrijf

“Sociaal Gericht is een klantvriendelijke organisatie die ons vaak uit de brand heeft geholpen met spoedklussen; wat erg van belang is voor onze cliënten met autisme. Naast het leveren van professioneel werk en kwaliteit, denkt het team mee, zijn klussen aanzienlijk goedkoper vergeleken met andere bedrijven én worden de wensen van de klant gehoord. “

Floris ImhannGroningen

Supersnelle respons. Erik kwam onze gordijnrails ophangen. Hij haalde zelf het materiaal, monteerde snel en dat voor een goede prijs! Bovendien was hij heel vrolijk.

Wij maken er werk van

Wij geloven dat iedereen mee kan doen op de arbeidsmarkt en waarde kan toevoegen. Daarom geven we iedereen de kans om zich, met begeleiding op eigen niveau, naar diens maximale capaciteit te ontwikkelen. We willen perspectief bieden en zetten de volgende stap, als er voldoende structuur is. En dat alles met een grote glimlach.

Deze klanten zijn al Sociaal Gericht:

Contact opnemen

Wil je een afspraak maken, wil je weten wat er mogelijk is of heb je een andere vraag? Vul onderstaand formulier in of bel 06 36 444 346, dan helpen we je verder.

    Werken voor Sociaal Gericht

    We zoeken regelmatig nieuwe, enthousiaste mensen die graag hun kennis en ervaring willen inzetten om meer impact te maken op de arbeidsmarkt.

    Hoe we de arbeidsmarkt veranderen

    Om impact te maken, werken we volgens bepaalde methodes en principes. Nieuwsgierig?