Schilder in Groningen

De kozijnen weer strak in de lak? Een muur sauzen of een kleurtje geven? Wij geven jouw huis aan de binnen- of buitenkant de gewenste metamorfose. Na een grondige inspectie bereiden we de ruimte voor en gaan we aan de slag. Als we de hoogte in moeten, doen we dit vanaf een ladder of een steiger. We gebruiken alleen watergedragen verf. Wel zo goed voor mens en milieu. Na afloop nemen we de troep mee, zodat jij direct kunt genieten van je frisgeverfde huis!

Netjes en grondig schilderwerk

We spreken altijd met je door wat we precies gaan doen. Daar hoort ook de inspectie bij. Bij houtwerk binnen betekent dit dat we altijd eerst schuren en ontvetten, checken of de beglazingskit nog goed zit en waar nodig netjes afwerken, waarna we aan de slag gaan met grondverf en lak. Het houtwerk buiten controleren we altijd op houtrot en vocht. Eventueel gebruiken we een vuller en tweecomponenten-epoxy. Dan zijn je kozijnen weer als nieuw. Indien nodig vervangen we glaslatten en onderdorpels.

Wat is ons tarief?

Basistarief: €45,- per uur exclusief btw.
Reiskosten: buiten de stad Groningen €0,20 per kilometer exclusief btw.

Het uiteindelijke tarief wordt bepaald aan de hand van de ingeschatte uren en de nodige materialen. Je mag ook zelf de materialen verzorgen. We adviseren je graag over geschikte merken van kwaliteit.

Stichting de Lage KampBedrijf

“Wij zijn zeer tevreden. Er wordt vakkundig schoongemaakt, de omgang is prettig en het team denkt graag mee in oplossingen. De toegankelijke benadering en flexibele houding worden zeer gewaardeerd.”

Marja MartinAnnen

Onze vloeren zijn door de klussers van Sociaal Klussen gelegd. Aardige jongens die vakkundig werk afleveren voor een prima prijs!

Team Middenweg 12, Stichting VanboeijenBedrijf

“Sociaal Gericht is een klantvriendelijke organisatie die ons vaak uit de brand heeft geholpen met spoedklussen; wat erg van belang is voor onze cliënten met autisme. Naast het leveren van professioneel werk en kwaliteit, denkt het team mee, zijn klussen aanzienlijk goedkoper vergeleken met andere bedrijven én worden de wensen van de klant gehoord. “

Floris ImhannGroningen

Supersnelle respons. Erik kwam onze gordijnrails ophangen. Hij haalde zelf het materiaal, monteerde snel en dat voor een goede prijs! Bovendien was hij heel vrolijk.

Wij maken er werk van

Wij geloven dat iedereen mee kan doen op de arbeidsmarkt en waarde kan toevoegen. Daarom geven we iedereen de kans om zich, met begeleiding op eigen niveau, naar diens maximale capaciteit te ontwikkelen. We willen perspectief bieden en zetten de volgende stap, als er voldoende structuur is. En dat alles met een grote glimlach.

Deze klanten zijn al Sociaal Gericht:

Contact opnemen

Wil je een afspraak maken, wil je weten wat er mogelijk is of heb je een andere vraag? Vul onderstaand formulier in of bel 06 36 444 346, dan helpen we je verder.

    Werken voor Sociaal Gericht

    We zoeken regelmatig nieuwe, enthousiaste mensen die graag hun kennis en ervaring willen inzetten om meer impact te maken op de arbeidsmarkt.

    Hoe we de arbeidsmarkt veranderen

    Om impact te maken, werken we volgens bepaalde methodes en principes. Nieuwsgierig?